Loc de joacă
Primăria Ghindărești a cumpărat, în două serii, de la o firmă din Prahova dotări pentru a amenaja locurile de joacă pentru copii din localitate. Pentru una dintre achiziții autoritatea locală a plătit 61.320 de lei, iar pentru cea de-a doua 53.240 de lei.

Pachetul primei achiziții, respectiv cel în valoare de 61.320 lei, conține: complex de joacă, hintă cu două locuri și scaun cu protecție, hintă cu două locuri, delfin pe arc, ursuleț 3D pe arc, carusel tip platformă, carusel cu figurine 3D, un balansoar de doi metri pe arc cu figurine, un balansoar de trei metri pe arcuri cu figurine 3D, trei bănci de lemn pe cadru metalic, un coș de gunoi metalic cu capac și fundații de echipamente.

SC LAVITEX PROD SRL este firma care a câștigat ambele contracte în valoare totală de 114.560 de lei.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 9 ianuarie 2023, LAVITEX PROD SRL are sediul social în Prahova, în localitatea Gura Beliei, pe strada Viitorului 2 Bl. C1, la parter.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea a fost fondată în data de 15 martie 1995 și se clasează pe Locul I în Top Afaceri România Întreprinderi Mici, județul Prahova, domeniul 4690: comerț cu ridicata nespecializat.

Chivu Lilea (95%) și Chivu Valeriu (5%) sunt atât administratorii, cât și asociații firmei.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, LAVITEX PROD SRL a raportat o cifră de afaceri de 64.244.487 lei și 46 de angajați.

Cifră de afaceri LAVITEX PROD SRL
Cifră de afaceri LAVITEX PROD SRL

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, LAVITEX PROD SRL a câștigat, de-a lungul anului 2022, doar cele două licitații organizate de Primăria comunei Ghindărești.

Achiziții directe LAVITEX PROD SRL - 2022
Achiziții directe LAVITEX PROD SRL – 2022

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Câți bani cheltuie Primăria Ghindărești pentru amenajarea drumului de acces către sala de sport din comună

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.