Primăria comunei Istria
Primăria comunei Istria
Primăria comunei Istria a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitația pentru prestarea serviciilor de delegare a gestiunii activității de colectare separată și transportul separat al deșeurilor menajere și al deșeurilor similare ce provin din activități comerciale din industrie și instituții, inclusiv cele colectate separat.

Valoarea investiției ajunge la suma de 360.021 de lei, fără TVA, iar durata contractului este de 24 de luni.

Contractul care urmează să fie atribuit are ca obiect prestarea de către operatorul economic a următoarelor activități componente ale serviciului de salubrizare: colectarea și transportul deșeurilor reziduale menajere, cantitatea estimată fiind de 600 de tone și colectarea și transportul deșeurilor reciclabile menajere, cantitatea estimată fiind de 150 de tone.

Operatorii economici interesați de achiziție trebuie să demonstreze că au prestat, în ultimii trei ani, în cadrul unuia sau a mai multor contracte, servicii de natura și complexitatea celor ce fac obiectul achiziției, cu o valoare cumulată de minim 300.000 de lei. Prin servicii similare se înțelege activitatea de colectare și transport deșeuri municipale, potrivit datelor înscrise în fișa de date a achiziției.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ofertanții interesați nu trebuie să depună o garanție de participare.

Ofertele pot fi depuse până în data de 6 iunie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 6 iunie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Istria modernizează și extinde sistemul de alimentare cu apă în comună. Proiectul a primit ok-ul de la APM Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.