Teren agricol
Teren agricol
Primăria comunei Lumina scoate la licitație, în vederea concesiunii, un bun imobil situat în Sibioara, ce aparține domeniului privat al localității.

Este vorba despre un teren intravilan în suprafață de 600 de metri pătrați, situat în Sibioara, pe strada Învierii nr. 20A. Bunul imobil are numărul cadastral 109014 și este înscris în Cartea Funciară 109014.

Cetățenii interesați să participe la licitație trebuie să depună o cerere la sediul instituției pentru obținerea unui exemplar al documentației de atribuire. Un astfel de exemplar costă 200 de lei și se achită în numerar la casieria Primăriei comunei Lumina.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 1 martie 2023, ora 12:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 9 martie 2023, ora 10:00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 9 martie 2023, de la ora 14:30 la Primăria comunei Lumina, situată pe strada Mare nr. 170.

Anunțul a fost publicat în Monitorul Oficial al României, în data de 16 februarie 2023, Partea VI, 30.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Lumina concesionează un teren! Vezi ce suprafață are

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.