Primăria comunei Lumina
Primăria comunei Lumina
Primăria Lumina scoate la licitație, pentru a fi concesionat, un teren intravilan ce aparține domeniului privat al comunei.

Imobilul are o suprafață de 385 de metri pătrați și este situat în satul Sibioara, pe strada Învierii nr. 20B.

Licitație Primăria Lumina
Licitație Primăria Lumina

Detalii suplimentare privind bunul care este scos la licitație, pentru a fi concesionat, pot fi regăsite în documentația de atribuire. Un astfel de exemplar poate fi obținut de la Compartimentul Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei comunei Lumina, costă 500 de lei și poate fi achitat în numerar la casieria instituției.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 14 iunie 2023, ora 16:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 22 iunie 2023, ora 10:00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 22 iunie 2023, de la ora 14:30, la sediul instituției, situat în comuna Lumina, pe strada Mare nr. 170.

Anunțul privind organizarea licitației a fost publicat în Monitorul Oficial al României, în data de 26 mai 2023, Partea VI, 98.

Foto: Facebook Primaria Comunei Lumina

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.