Primaria Mangalia
Primaria Mangalia
Primăria municipiului Mangalia organizează o licitație pentru vânzarea unui teren situat în Mangalia, pe strada Ionel Teodoreanu, ce are numărul cadastral 108471 și Cartea Funciară 108471 Mangalia.

Terenul respectiv are, în acte, o suprafață de 16.343 de metri pătrați, iar din măsurători  13.356 de metri pătrați și se află în domeniul privat al Primăriei Mangalia.

Cetățenii care sunt interesați de achiziționarea acestui bun imobli pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire, prin înaintarea unei solicitări acest sens la Biroul Registratură Informații Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Mangalia, situată în Mangalia, pe Șoseaua Constanței nr. 13. Un astfel de exemplar costă 200 de lei și se poate achita în numerar la casieria instituției.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 24 februarie 2023, ora 14:00, iar cei interesați să participe la licitație pot depune ofertele până în data de 3 martie 2023, ora 14:00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 6 martier 2023, de la ora 12:00 la sediul instituției.

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Mangalia concesionează o parcare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.