Primăria Medgidia
Primăria Medgidia
Vești bune pentru locuitorii municipiului Medgidia. Cererea de finanțare depusă de Primăria Medgidia în cadrul Apelului de proiecte PNRR/2022/C10/12, Runda 1 aferent Componentei C10 – Fondul Local referitoare la construirea de locuințe pentru tineri a fost aprobată. Finanțarea primită pentru cele două blocuri care se vor construi în zona Spitalului Municipal este de 23 de milioane de lei. 

Odată primită această veste, proiectul care vizează construirea de locuințe nZEB PLUS – pentru tineri pe strada Ion Creangă din municipiu, intră în linie dreaptă.

La acest moment proiectul este în faza PT, urmând ca în perioada următoare contractul să fie scos la licitație.

Cel mai probabil, în primăvara anului 2023 vor fi demarate lucrările.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reamintim că pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Medgidia din luna iulie 2022 s-a regăsit un proiect de hotărâre care viza alipirea a două imobile – terenuri situate pe strada Ion Creangă nr. 42, respectiv nr. 42A, unul în suprafață de 1.662 mp, iar celălalt de 2.250 mp.

Demersul a fost necesar în vederea creării suprafeței de teren pentru cele două blocuri de locuințe care se vor fi construi în zona Spitalului Municipal Medgidia.

Citește și:

Primăria Medgidia a obținut finanțare de peste 5,2 MILIOANE de EURO prin PNRR pentru construirea de locuințe pentru tineri, înlocuirea stațiilor de autobuz și amenajarea de stații de încărcare a vehiculelor electrice

Municipul Medgidia a obținut finanțare pentru construirea celei de-a doua creșe din municipiu

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.