Primăria Medgidia
Primăria Medgidia
Administrația locală din Medgidia a semnat contractul de finanțare prin Componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)”.

Contractul semnat de municipalitate are o valoare de 2.929.006,5 lei.

Astfel, cu fondurile alocate se vor înlocui toate stațiile de autobuz de pe raza municipiului și se vor amenajare stații de reîncărcare a vehiculelor electrice.

Vor fi în total 40 de stații de autobuz inteligente și zece stații de reîncărcare a vehiculelor electrice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În luna octombrie 2022, Primăria Medgidia primea vestea finanțării, tot prin PNRR, a unui alt proiect – construirea de locuințe pentru tineri. Și pentru acest proiect, a cărui valoare este de 23.097.524,31 lei, cu TVA, se așteaptă semnarea contractului în perioada următoare.

Potrivit proiectului, în zona Spitalului Municipal Medgidia vor fi construite două blocuri ce vor avea fiecare câte 20 de apartamente.

Reamintim că la sfârșitul lunii septembrie 2022, Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a alocat municipiului Medgidia finanțarea pentru construirea celei de-a doua creșe de pe raza orașului, într-o zonă cu o populație mare de copii, zona IMUM, în apropierea parcului amenajat la începutul acestei veri.

Viitoarea unitate de învățământ va putea primi aproximativ 100 – 110 copii.

În prezent, pe raza municipiului sunt în desfășurare lucrările la prima creșă, situată în centrul orașului, care va avea o capacitate de 80 de locuri.

Citește și:

Primăria Medgidia a obținut finanțare de peste 5,2 MILIOANE de EURO prin PNRR pentru construirea de locuințe pentru tineri, înlocuirea stațiilor de autobuz și amenajarea de stații de încărcare a vehiculelor electrice

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.