Primăria Mihail Kogălniceanu
Primăria Mihail Kogălniceanu
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu scoate la licitație un nou contract care vizează renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale de pe raza comunei. Este vorba despre blocurile F1, F9 și G10. La începutul acestei luni, autoritatea locală a lansat alte trei licitații care vizau renovarea energetică a altor 20 de blocuri de locuințe. 

Valoarea estimată a achiziției este de 12.481.602,66 lei fără T.V.A astfel:

• Bloc F1: 4.509.154,83 lei – sumă destinată construcției și instalațiilor și 5.000 de lei pentru organizare de șantier;

• Bloc F9: 4.502.413,55 lei – sumă destinată construcției și instalațiilor și 5.000 de lei pentru organizarea de șantier;

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

• Blocul G10: 3.455.034,28 lei sumă destinată construcției și instalațiilor și 5.000 de lei pentru organizarea de șantier.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 12 luni. Trebuie precizat faptul că fiecărui bloc îi este alocată o perioadă de execuție de maximum șase luni, conform graficului de execuție ce se regăsește în documentația de proiectare.

Termenul de garanție acordat lucrărilor este de minim 48 luni.

Valoarea totală estimată a contractului este 12.481.602.66 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8.12.2023, ora 15:00, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeași zi.

Prin lucrările propuse se dorește reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, prin aplicarea unui sistem termoizolant tip “Etics”, schimbarea tâmplăriei exterioare aferentă încăperilor de locuit și refacerea învelitorii.

Prin proiect se propune schimbarea tâmplăriei exterioare, atât la spațiile de locuit cât și pentru cele comune și se urmărește creșterea eficienței energetice în clădirile de locuit, scăderea consumului anual de energie primară, a consumului anual specific de energie pentru încălzire, dar și a consumului anual specific de energie.

Totodată, se dorește scăderea anuală a emisiilor echivalent CO2, îmbunătățirea condițiilor de confort interior și realizarea unui consum anual de energie redus.

Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5/1/A.3.2/2.

Reamintim că la începutul acestei luni, autoritatea locală a lansat alte trei licitații care vizau renovarea energetică a altor 20 de blocuri de locuințe. În total, în cazul celor patru licitații, Primăria investește 45,551,408.8 lei adică aproape zece milioane ded euro.

Citește și:

Primăria Mihail Kogălniceanu a scos la licitație contractul pentru înființarea unui Sistem Inteligent de Management Local

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.