Primăria Peștera
Primăria Peștera
Primăria comunei Peștera a semnat cu Instal Service Societate Cooperativă Mestesugarească SRL din Constanța contractul pentru construirea grădiniței cu program normal din satul de reședință. Noua unitate de învățământ va avea două clase și va fi gata în șase luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor.

Pe lângă construcția de bază, proiectul cuprinde și realizare de alei de acces, a unui loc de joacă pentru preșcolari unde își vor petrece pauzele și vor face activități în aer liber.
Totodată, proiectul cuprinde și construirea unei magazii pentru combustibili solizi și împrejmuirea corespunzătoare a terenului unde se află amplasată grădinița.

Suprafață terenului pe care se realizează grădinița este de 1.502 mp, iar cea a construcției deșfășurată de 286,65mp. unitatea de învățământ va avea un regim de înălțime tip parter.

Durata contractului este de șase luni de la semnarea contractului de execuție lucrări și semnarea Ordinului de începere a lucrărilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 60 de luni (5 ani) de la data semnării procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor și până la data semnării procesului-verbal de recepție finală.

Valoarea contractului este de 395.049.74 lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri locale.

Citește și:

Primăria Peștera a semnat contractul de finanțare pentru dotarea școlii din comună

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.