Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Astăzi, la sediul Edituri “Litera” din București, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a semnat contractul de parteneriat dintre Primăria Ovidiu și Editura “Litera”, în cadrul proiectului educațional “Back To School”.
“Suntem onorați și fericiți că în urmă bunei colaborări de-a lungul timpului în diferite proiecte culturale, Editura “Litera” a ales să sponsorizeze integral pachetul de rechizite pentru toți copiii (grădiniță, clasa pregătitoare și clasele I – VIII) din Ovidiu, Poiana și Culmea”, a precizat primarul George Scupra.
Astfel, în prima zi de școală, copiii vor avea pe bancă un set de rechizite și cărți auxiliare, personalizat pentru băieți și fete, în funcție de vârstă și clasă. Copiii de la grădiniță, clasa pregătitoare și clasa I vor primi câte un ghiozdan, rechizite, cărți auxiliare, gel dezinfectant, iar cei din clasele II -VIII vor primi rechizite, cărți auxiliare și gel dezinfectant.
“Totodată, suntem bucuroși că în școlile și grădinițele noastre vom implenta, mai ales în contextul pandemiei COVID, o platforma digitală OVIDIUCITESTE.RO, prin care profesorii și elevii vor avea acces gratuit la toate manualele școlare, audiobook-uri, cărți universale! Prin aceste două măsuri continuăm proiectul “Investim în performanță” și astfel părinții, elevii și profesorii vor beneficia de suport în educație””, a mai completat primarul George Scupra.
Citește și:
Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar