Comuna Seimeni
Autoritățile locale din Seimeni au vești bune de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în ceea ce privește proiectul de asfaltare a 10 kilometri de străzi din comună.

Potrivit deciziei de încadrare nr. 3708RP din 03.01.2023 Agenția pentru Protecția Mediului Constanța decide, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de Analiză Tehnică din data de 31.03.2021 că proiectul de asfaltare a străzilor din Seimeni      nu se supune evaluării impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată.

Lungimea totală a străzilor pentru care se propune modernizarea este de 10,6 km.

Potrivit deciziei avizate de APM Constanța, soluția propusă pentru asfaltarea străzilor din comună este următoarea: 4 cm beton asfaltic BA 16, 5 cm binder de criblura BAD 22,4, 25 cm piatră spartă, 10 cm balast și 15 cm pietruire existentă din piatra spartă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acostamentele străzilor se vor consolida cu 10 cm de piatră spartă și 20 cm balast.

Acostamentele pe portiunile unde se vor prevedea rigole carosabile, se vor consolida cu 18 cm beton ciment, 2 cm nisip și 20 cm balast.

De asemenea, se vor executa rigole pereate (7798 m), rigole de acostament (4362 m), rigole carosabile (62 m), parapete de protecție, dar și podețe.

Reamintim că Primăria Seimeni a primit în 2022 finanțare prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru proiectul de asfaltare a străzilor. Mai exact, este vorba despre 7,5 milioane de lei.

Sursă foto: Wikipedia

Citește și:

Primăria comunei Seimeni scoate la licitație un spațiu pentru desfășurarea activităților de farmacie

Lista proiectelor finanțate prin PNI „Anghel Saligny” din județul Constanța. Cine e în TOP și cine a primit cei mai puțini bani

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.