Primăria Ciocârlia
Primăria Ciocârlia
Autoritățile locale din comuna Ciocârlia au primit, la începutul acestei săptămâni, o veste importantă în urma depunerii cererii de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza localității. 

Astfel, proiectul depus luna trecută în vederea finanțării a fost inclus pe lista proiectelor admise în urma etapei de evaluare a eligibilității.

Valoare totală eligibilă a proiectului este de 847.000,15 lei.

Astfel, potrivit proiectului unitatea școlară va beneficia de dotarea celor nouă clase cu table interactive, sisteme de sunet, camere de vidoconferință, imprimante multifuncționale,  laptop-uri sau sisteme all-in-one.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, proiectul include și dotarea unui laborator multidisciplinar, dar și a unui laborator de științe. Valoarea echipamentelor care se vor monta în laboratorul multidisciplinar ajunge la 140.483,78 lei, iar a celui de științe – 35.120,95 lei.

În plus, proiectul vizează și amenajarea unui cabinet de asistență psihopedagogică și a unei săli de sport, pentru cele două fiind alocată suma de 117.069,82 lei.

În prezent, pe raza comunei se realizează lucrări la viitoarea sală de sport. Proiectul a fost demarat la începutul acestui an și se dorește ca să fie gata până la începutul anului școlar 2023 – 2024.

Citește și:

(FOTO) S-a dat startul lucrărilor la sala de sport din comuna Ciocârlia

Au început lucrările de amenajare a parcului din Ciocârlia de Sus

Proiectul de extindere a rețelei de canalizare din Ciocârlia, finanțat prin PNI „Anghel Saligny”, trece de evaluarea impactului asupra mediului

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.