Autobuz
Consilierii județeni constănțeni se vor întruni în ședință ordinară în data de 31 martie 2023. Printre proiectele de pe ordinea de zi se regăsește unul privind actualizarea Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate 2022 – 2028.

Consilierii vor supune aprobării actualizarea anexelor nr. 1 și nr. 2 din cadrul Caietului de sarcini al serviciului public județean de transport persoane prin curse regulate, respectiv „Graficele de circulație de pe traseele de transport județean” și „Amplasarea stațiilor de pe traseele de transport județean”.

De asemenea, adiționarea contractelor de delegare a gestiunii serviciului public județean de transport persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța, aferente loturilor 01, 02, 04, 05, 06, 07, 08, va fi un alt punct ce va fi discutat.

Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat – Autoritate Județeană de Transport și Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică din cadrul aparatului de specialitate al consiliului județean vor duce la îndeplinire prevederile actului administrativ.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate 2022-2028 a fost elaborat în baza Studiului de trafic privind identificarea și evaluarea fluxurilor de călători și a cerințelor de mobilitate ale colectivităților locale, în cadrul serviciului public de transport județean, prestat între localitățile județuui Constanța.

Solicitările unităților administrativ – teritoriale au fost determinate de necesitatea de a adapta programul la cerințele și cererea de transport existente la nivelul localităților județului și pentru asigurarea deplasărilor persoanelor navetiste.

În cele ce urmează redăm integral proiectul de hotărâre:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța actualizează programul de transport public județean de persoane. Ce presupune contractul scos la licitație

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.