Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

În perioada 29 septembrie – 5 octombrie s-a desfășurat ediția a IV-a a evenimentului ,,Zilele Pensionarului”. Pe parcursul acestei săptămâni, seniorii din Medgidia au participat la o serie de manifestări menite să aducă bună dispoziție și zâmbete pe chipurile lor. 

Inaugurarea Clubului Pensionarilor din zona Nord a deschis ediția din acest an.

rezent la eveniment, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie a precizat că va fi în continuare alături de seniorii orașului: “Felul în care îi tratăm pe bătrâni este o dovadă de respect, și respectându-i pe aceștia ne respectăm pe noi înșine. Era nevoie ca și în zona de nord să fie un sediu, și vom face tot posibilul pentru a deschide un club al pensionarilor și în zona de est a orașului”, a mai spus edilul.

Organizatorii au pregătit pentru pensionari concursuri de pescuit, de șah și de table, precum și un cros destinat bunicilor, toți participanții fiind răsplătiți cu aplauze și diplome. În cadrul unei festivități organizate la Clubul Pensionarilor, foști sportivi și personalități marcante ale comunității locale au fost premiate cu diplome de excelență.

Săptămâna dedicată vârstnicilor se va încheia astăzi, cu un atelier de documentare la Muzeul de Artă Constanța, organizat pentru grupa de seniori din cadrul Cercului de Pictură al Casei de Cultură “I. N.Roman”.