Primăria municipiului Medgidia
Primăria municipiului Medgidia
În perioada 15-21 mai 2023 în municipiului Medgidia se va desfășura cea de-a XIII-a ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului.

Sub sloganul: ,,Voluntariatul are impact – sunt în grafic!’’, evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Medgidia prin Direcția de Asistență Socială și are ca scop promovarea activităților de voluntariat în rândul cetățenilor și implicarea acestora în efectuarea acțiunilor de ajutorare.

Organizatorii au pregătit un program divers care va debuta luni, la ora 11.00, cu o conferință de presă la sediul instituției și va fi urmat de diferite activități, așa cum reiese din programul alăturat:

Luni, 15 mai, ora 11.00:  Conferinţă de presă deschiderea oficială a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului. Locația: Sala de ședințe a Primăriei Medgidia. Organizatori: Direcția de Asistență Socială și Compartimentul Relații Publice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Marți, 16 mai, orele 13.00: Promovarea voluntariatului în cadrul școlilor și liceelor din municipiul Medgidia. Vor fi distribuite pliante în rândul cetățenilor din comunitatea locală, pe tema voluntariatului și a importanței acestuia în comunitate. Responsabili: D.A.S. – Primăria Medgidia, școlile și liceele din oraș.

Miercuri, 17 mai, orele 11.30: Promovarea voluntariatului în cadrul școlilor și liceelor din municipiul Medgidia. Asociația Curcubeul Cunoașterii va aborda tema Drogurile, o realitate a zilelor noastre.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură I.N. Roman, responsabilii de proiect fiind D.A.S. Medgidia – Primăria Medgidia, școlile și liceele din oraș, Poliția Medgidia, Casa de cultură și Asociația Curcubeul Cunoașterii.

Joi, 18 mai, orele 12.30: Curcubeul prieteniei! – Acțiune desfășurată de Asociația Zâmbet și Culoare din Medgidia. Responsabili: D.A.S. – Primăria Medgidia și Asociația Zâmbet și Culoare.

Vineri, 19 mai, orele 11.00: E timpul să fim altfel!, o rază de speranță și bucurie adusă persaonelor defavorizate din Medgidia. Grupul țintă îl constituie familiile defavorizate din municipiu, iar responsabilii sunt D.A.S. – Primăria Medgidia, școlile și liceele din oraș.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.