Creșă Constanța
Creșă Constanța
În ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Constanța, din data de 30 martie 2023, aleșii locali sunt chemați să voteze preluarea imobilului Creșa nr. 1, situat pe strada Adamclisi nr. 1 de către Grădinița cu Program Prelungit „Mugurel” și a imobilului Creșa nr. 5, de pe Aleea Mimozelor, de către Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța de turtă dulce”.

Reamintim că trecerea creșelor în subordinea Ministerului Educației a fost prevăzută în Ordonanța de Urgență nr. 100 din 10 septembrie 2021, publicată în Monitorul Oficial pe 15 septembrie, iar la finele anului trecut, toate creșele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență au fost predate Inspectoratului Școlar Județean.

Înainte de a le preda, Primăria Municipiului Constanța a desfășurat lucrări de modernizare, reabilitare și mansardare a imobilelor în care acestea funcționau: modificări interioare și exterioare, schimbarea instalațiilor termice, sanitare și electrice, mansardare și modernizare energetică.

Creșă Constanța
Creșă Constanța

Creșă Constanța

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, au fost amenajate locurile de joacă din curțile instituțiilor și au fost montate aparate de joacă specifice vârstei piticilor.

Valoarea totală a celor două proiecte a fost de peste 6 milioane de lei, 98% din această sumă fiind asigurată de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.