Fulvia Dinescu
Fulvia Dinescu
Potrivit unor surse de încredere, Fulvia Dinescu va reveni de miercuri 10 noiembrie în funcția de secretar al municipiului Constanța. Totodată, existau informații că se va merge, pentru o perioadă determinată, până la organizarea unui nou concurs, tot pe mâna Viorela Mirabela Călin. 

Fulvia Dinescu o înlocuiește pe Viorela Mirabela Călin, cea care a ocupat din 15 iunie 2021 această funcție și care, la examenul care a avut loc la finalul lunii octombrie 2022 a luat doar 29.97 puncte.

Fulvia Antonela Dinescu a ocupat anterior această funcție însă, la finalul anului 2020, pe 6 noiembrie, a fost suspendată din funcţie de primarul Vergil Chiţac și înlocuită cu Georgiana Gospodaru.

Ea a plecat din Primăria Constanța, revenind la începutul anului 2022 pe funcția de execuție de consilier juridic, ea fiind șeful Biroului Legislație, Contracte, Avize de Legalitate și Legile Proprietății.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La finalul anului 2020, Dinescu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari din cadrul Primăriei Constanța  fiind acuzați de abuz în serviciu.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.