Muzeul de Artă Populară Constanța
Muzeul de Artă Populară Constanța
Consilierii județeni constănțeni sunt convocați în ședință ordinară, în data de 30 mai 2023, iar printre cele 22 de proiecte de hotărâre care se află pe ordinea de zi, se regăsește și cel care vizează stabilirea tarifelor Muzeului de Artă Populară Constanța, în anul 2023.
Iată care sunt tarifele propuse:
  • Tarif vizitare muzeu: tarif întreg (10 lei), tarif redus pensionari (5 lei), tarif redus elevi/studenți (2,5 lei);
  • Tarif ghidaj minim cinci persoane (30 de lei);
  • Tarif foto/video (30 de lei);
  • Tarif participare evenimente speciale – târguri (100 de lei).
Tarife Muzeul de Artă Populară Constanța
Tarife Muzeul de Artă Populară Constanța

Totodată, în cadrul notei de fundamentare a proiectului de hotărâre se menționează că vechiul tarif de vizitare a muzeului, respectiv lei, nu mai corespunde actualitățiii: „(…) tariful de intrare în muzeu este raportat la un studiu efectuat în ultimii 5 ani, la prețul biletelor de intrare ale altor muzee de artă populară din țară, a suprafeței expoziționale de 2000 mp, a numărului de obiecte de patrimoniu cultural național de peste 500 de piese expuse și a faptului că vechiul tarif de vizitare muzeu în valoare de 5 lei nu mai corespunde actualității”.

În cele ce urmează redăm proiectul de hotărâre:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Amintim că, prin Hotărârea Consiliului Local Constanța nr. 18/31.01.2023 a fost aprobată trecerea imobilului (teren și construcții) situat în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 32, respectiv Muzeul de Artă Populară Constanța din domeniul public al unității administrativ-teritoriale municipiul Constanța, în domeniul public al unității administrativ-teritoriale județul Constanța.

Totodată, prin Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 51/28.02.2023, a fost aprobată preluarea bunului imobil – Muzeul de Artă Populară Constanța, din domeniul public al unității administrativ-teritoriale municipiul Constanța, în domeniul public al unității administrativ-teritoriale județul Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Predarea managementului instituției muzeale din subordinea Consiliului Local Constanța, în subordinea Consiliului Județean Constanța, începând cu data de 1 aprilie 2023.

Foto: Facebook Muzeul de Artă Populară Constanța

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Constănțenii pot învăța cum se prelucrează lemnul la Muzeul de Artă Populară

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.