Vergil Chițac
Vergil Chițac
Într-o postare video pe pagina sa de socializare, primarul Constanței, Vergil Chițac, a răspuns unei întrebări pe care orice șofer constănțean o are atunci când circulă pe bulevardele care au fost modernizate, dar nu numai: cea referitoare la asfaltarea corespunzătoare în jurul capacelor de canalizare care, din cauza faptului că nu sunt ridicate la nivelul șoselei, creează un mare disconfort șoferilor.

„Sunt 36.000 de capace în oraș/guri de canalizare și aducerea lor la cotă m-ar costa 10 milioane de euro. Este un proces care se poate în timp, nu se poate face peste noapte.

Pe marile bulevarde am început să facem așa. 

Lumea ne întreabă: după ce asfaltați, de ce mai decupați? Aceasta este tehnologia. Noi trebuie să asfaltăm tot bulevardul, însemnăm unde sunt capacele gurilor de canalizare, și după ce am asfaltat, lăsăm un timp, cu spune tehnologia, minim două săptămâni, după care venim și decupăm asfaltul în dreptul capacelor și aduem capacele la cotă. 

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Sunt lucrări de finețe, dar se fac pe bulevardele care au fost reabilitate”, a spus primarul Vergil Chițac.

Citește și:

Primarul Vergil Chițac își deschide și canal de WhatsApp ca să discute cu constănțenii

Primarul Vergil Chiţac va discuta on-line cu constănțenii, în fiecare luni. Și fostul city manager, Felicia Ovanesian, va modera o emisiune

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.