Pe site-ul Primăriei Mangalia a fost publicată oferta de vânzare a două terenuri agricole, situate în extravilanul orașului, unul de 1 hectar, celălalt de două hectare.

Oferta a fost publicată conform Legii nr. 17/2014, privind măsurile de reglementare a vânzării terenurilor agricole din extravilan și de modificare a Legii 268/2001 privind privatizarea societăților ce dețin în administrare terenuri proprietate publică și privată a statului cu destinație agricolă și înființarea Agenției Domeniilor Statului, cu modificările și completările ulterioare.

Astfel, este adusă la cunoștința cumpărătorilor, dar și a preemptorilor oferta de vânzare nr. 78/05.05.2023, depusă de Dimofte Răzvan, în calitate de vânzător/coproprietar al terenului agricol parcela A104/22/2, în suprafață de 1 hectar.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Alături de acest teren este scos la vânzare un al doilea lot, A104/19, în suprafață de 2 hectare, oferta fiind depusă de Dimofte Mircea și Dimofte Mariana, în calitate de vânzători/coproprietari.

Prețul cerut de proprietari este de 60.000 de lei în cazul primului lot, iar în cazul celui de-al doilea lot – 120.000 de lei.

Potrivit anunțului primăriei, există și preemptori de gradul al III-lea (arendași sau proprietari cu terenurile vecine celor scoase la vânzare) și de rangul al VI-ea (persoane fizice cu domiciliul situată în UAT unde se află amplasat terenul).

Mai multe amănunte despre această vânzare puteți găsi AICI.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.