Bani fermieri
Bani fermieri
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Începând de astăzi, 20 iulie, fermierii pot accesa creditele bancare de la CEC, în cadrul Programului „De trei ori subvenții”, anunțat de ministrul Agriculturii, Petre Daea, săptămâna trecută, informează Agerpres

Potrivit ministrului Petre Daea, banii vor fi garantați de stat în procentaj de 80% din valoare prin Fondul de Garantare a Creditului Rural, (FGCR), iar dobânda se va situa la 2% pe an, plus ROBOR.

Am vrut să mă achit de promisiuni. Există pur şi simplu şi funcţionează cu începere din data de 20 ( iulie n.r.) Un lucru foarte bun: dobânda este de 2% şi evident care se sprijină pe ROBOR, dar este o dobândă fixă şi va funcţiona pe toată perioada de contractare a creditului. Cu alte cuvinte, pentru trei ani (…) Este un credit sigur şi de o parte şi de alta, pentru că vin pe bani europeni, şi nu pe banii fermierilor. Vin pe bani europeni, pe un culoar sigur, la date sigure, în sume sigure. Ei doar pot să se ducă, să ia şi să se angajeze la executarea lucrărilor în vederea desfăşurării anului agricol în condiţii bune”, a transmis Petre Daea.

Acesta a mai precizat că orice bancă interesată poată să vină să gestioneze aceste produs, CEC fiind doar primul partener „care ne-a deschis uşa la o asemenea iniţiativă”, transmite Agerpres.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Veste bună pentru fermieri: Bani garantați de stat, de trei ori mai mulți decât subvenția

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.