Fermă tineret porcin
Fermă tineret porcin
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă, recent, solicitarea de emitere a acordului de mediu în legătură cu un proiect de amenajare a unei ferme de reproducere suine și creștere tineret porcin în orașul Negru Vodă, strada DC14, fost sat Graniceru, lot 1.

Titularul proiectului este DOBROGEA PIGLETS SRL, cu sediul în municipiul Mangalia, o firmă care a fost înființată în iunie 2022.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente, strada Unirii nr. 23 şi la sediul firmei, din orașul Năvodari, strada D2 nr. 30, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

DOBROGEA PIGLETS SRL care are ca obiect de activitate „Creșterea porcinelor” îi are ca asociați pe Roibu Mihaela Ionela (5%), COMSUIN ULMENI SA (50%), VENNEKER LIVESTOCK SRL (40%) și pe ALBATROS SRL (5%), administratorul firmei fiind Tudorel Surdu, iar beneficiarii  Surdu Tudorel, Tene Florin și un cetățean german –  Venneker Albert Josef.

Prin asociații săi, firma este conectată cu SC Albatros SRL din Călărași, Comsuin Ulmeni SA din comuna Ulmeni, județul Călărași, SC VENNEKER LIVESTOCK SRL din Limanu, Venus Piglets SRL din Mangalia și Agrocoop Ulmeni Cooperativa Agricolă SRL din Ulmeni, județul Călărași.

Roibu Mihaela Ionela este medic veterinar.

În luna iunie a acestui an, Venus Piglets SRL din Mangalia și Roibu Mihaela Ionela asociații DOBROGEA PIGLETS SRL primeau de la APM Constanța răspunsul cu privire la solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ce viza extinderea complexului pentru reproducerea suinelor și creșterea tineretului porcin, situat la 3,7 kilometri de hipodromul din Venus, în extravilanul municipiului Mangalia, pe parcela A276/1.

Potrivit listăfirme.ro, consultată în data de 1 noiembrie 2022, societatea Venus Piglets SRL a fost înființată pe 22 mai 2017, iar Mihaela Ionela Roibu deține 51% din părțile sociale, alături de cetățeanul german Albert Josef Venneker – 49%.

Citește și:

Ferma de reproducere și creștere suine din Mangalia se EXTINDE. Ce trebuie să facă mai întâi solicitantul

O fermă de ovine se amenajează în comuna Siliștea. Cine este investitorul

O fermă de prepelițe din Corbu a fost scoasă la licitație. Care este prețul de pornire

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.