Terenuri agricole
Dumitrel Sava, unul dintre cei mai mari fermieri din Dobrogea, dar și din România, își extinde infrastructura de irigații pe mai multe terenuri pe care le deține. 

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de amenajarea a infrastructurii de irigații din Pilonul 21 din Amenajarea de Irigații Hârșova – Terasa Hârșova. Proiectul va fi realizat în extravilanul UAT Horia, tarlalele: T22, T23 si T24, situate în vecinătatea DN 2A și DJ 223.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23, şi la sediul OUAI SISTEM 21 PROSPER reprezentată prin Sava Dumitrel, din comuna Horia, strada Principala nr. 2.

Dumitrel Sava este acționar unic al SC SAVA ZOOTEHNIC SRL, firmă înființată în 2006 care se ocupă de „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 67.633.751 lei și un profit de puțin peste un milion de euro – 6.506.564 lei.

SAVA ZOOTEHNIC SRL
SAVA ZOOTEHNIC SRL

Firma are trei sedii secundare în județul Constanța: două în satul Horia – pe strada Principală nr. 75 și 78 și în Topalu – pe strada Livezii, nr. 725A, clădirea C1.

Numele acționarului Dumitrel Sava îl mai regăsim în: Vegetal Tin SRL, Sava Vegetal SRL, Sava Cereale Bio SRL, Sava Agro Zootehnic Cooperativa Agricolă și în Sava Green SRL.

În 2018, IPS Teodosie a sfințit, în comuna Horia, biserica ctitorită de Dumitrel Sava și soția sa

Sursă foto: Freepik

OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.