Anunț public
Anunț public
Societatea Neptun Olimp SA, cu sediul în Neptun, strada Plopilor, nr. 1, județul Constanța, organizează în ziua 16.05.2023, ora 11.00, la sediul societății, licitație publică cu strigare pentru închirierea suprafeței de teren 1.345 mp situată în partea de vest a Complexului Maramureș.

Ofertele se depun în plic închis la registratură generală a societății până pe data de 15.05.2023 ora 16.00. Plicurile se vor deschide pe dată de 16.05.2023 ora 11.00, în prezența tuturor ofertanților.

Cei ce sunt interesați să participe la această licitație publică cu strigare, se vor deplasa la sediul societății din Neptun, strada Plopilor nr. 1, județul Constanța și vor fi însoțiți de un reprezentant al societății, pentru a vizualiza această suprafață de teren ce urmează a fi închiriată, începând cu data de 09.05.2023, între orele 10.00 și 16.00, în vederea formulării ofertei financiare.

Plicul cu oferta va conține următoarele documente: cererea de înscriere la licitație, împuternicire pentru persoană care va participa la licitație și oferta financiară.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prețul minim de pornire a licitației este de 1,26 euro/mp/luna, suma la care se adaugă TVA.

Criteriul de licitației este prețul cel mai mare.

În situația în care la ședința de licitație, se prezintă un singur ofertant, care oferă suma minimă de pornire a selecției plus TVA, licitația se va adjudeca  în favoarea acestuia.

În situația în care sunt mai mulți ofertanți, la prețul minim de pornire a licitației se adaugă câte un pas, respectiv pasul de majorare este de 500 euro.

În cazul în care sunt mai mulți ofertanți care oferă același prêt, se recurge la procedura creșterii prețului cu câte un pas până când unul dintre ofertanți acepta prețul astfel ofertat și nimeni nu oferă un prêt mai mare, acesta este adjudecatarul.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.