Teatrul pentru Copii si Tineret
Teatrul pentru Copii si Tineret "Calutul de Mare"

Teatrul pentru copii și tineret Constanta „Căluțul de mare“ a scos la licitație contractul de achiziție a unui microbuz de transport de persoane cu 16+1-1 locuri. Potrivit fișei de date a achiziției, acesta este necesar pentru deplasările personalului institutiei în timpul activităților cultural artistice desfășurate în diverse locuri.  

Valoarea estimată a contractului este de 255.000 lei fără TVA, și este compusă din prețul unitar de vânzare include include valoarea cheltuielilor de transport precum şi toate cheltuielile şi comisioanele care vor fi angajate de către vânzător în condițiile de livrare prevăzute în prezența fişa de date.

Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziții
este de trei luni.

Printre condițiile pe care autoritatea contractantă le pune viitorilor ofertanți se numără și cea referitoare la faptul că aceștia trebuie să facă dovadă că a furnizat în ultimii trei ani produse similare, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați, dar și produse cu o valoare cumulată de cel puțin 250.000 lei la nivelul unui contract sau maximum trei contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iunie, la ora 15.00, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeași zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.