Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării se alătură și anul acesta Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL, în calitate de partener principal. Evenimentul de marcă începe pe 6 august.

Cel mai așteptat eveniment cultural din România se întoarce în inima Deltei, la Sfântu Gheorghe, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră și unde mii de participanți din lumea întreagă vin să redescopere frumusețea cinematografiei.

Festivalul de film ANONIMUL reunește  pentru a 16 a oară publicul cinefil în Delta Dunării,  aducând în prim plan lungmetraje prezentate şi premiate la Cannes, Toronto, Karlovy Vary şi Rotterdam, concerte şi întâlniri cu cineaşti români şi străini.

„După o primă colaborare în anul 2018 cu Festivalul de Film ANONIMUL, în acest an Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării vine în sprijinul organizatorilor ca partener principal, implicând în acest sens membrii si partenerii care ne-au fost mereu aproape. Oaspeții festivalului vor degusta vinuri, care provin din renumitele podgorii tulcene, iar mestesugarii îi vor încânta cu meșteșugurile și obiceiurile care definesc multiculturalitatea județului Tulcea păstrând traditia vie pentru generațiile viitoare”, a declarat Nicoleta Alexe, director executiv al Asociaței de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Citește și:

Astăzi începe Anonimul la Sfântu Gheorghe: Filme de la Cannes şi Karlovy Vary, concerte şi întâlniri cu cineaşti