Ambasada Suediei a reacționat, pe contul oficial de Facebook, după dezbaterile aprinse care au urmat momentului de la Neversea. DJ-ul Salvatore Ganacci și-a încheiat prestația cu o manea de la Adrian Minune, intitulată “Așa sunt zilele mele”. 

Ambasada Suediei e cunoscută pentru postările ironice sau reacțiile inedite la diverse evenimente din societate.

A reacționat și acum, pe Facebook, după ce DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a decis să-și încheie recitatul de la Neversea cu o manea interpretată de Adrian Minune.

Postarea Ambasadei vine după ce pe internet au circulat tot felul de opinii legate de decizia DJ-ului. Unii au apreciat acest lucru, alții, din contră, au susținut chiar că de vină ar fi organizatorii Neversea, care nu ar fi trebuit să permită difuzarea de manele la eveniment.

Ambasada Suediei a venit cu o reacție după ce Salvatore Ganacci a decis să dea play unei melodii a lui Adrian Minune.

“Așa sunt zilele mele,
Una bună,
Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă” – a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

DJ-ul Salvatore Ganacci din Suedia a fost unul dintre artiștii care au urcat pe scena Neversea sâmbătă seară. După ce și-a mixat propriile piese, a spus că nu va pleca până când nu difuzează o ultimă piesă din program.

Fanii din public au fost întrebați dacă nu cumva vor să mai asculte încă o melodie, iar răspunsul a fost afirmativ. A fost momentul când de pe scena Neversea au răsunat versurile piesei „Aşa sunt zilele mele“, interpretate de Adrian Minune.

Cei prezenți au primit în urale momentul, au început să aplaude și să fredoneze versurile. De precizat că nu e pentru prima dată când pe scena unui asemenea festival se aud manele.

În 2016, melodiile lui Florin Salam au răsunat pe scena Untold.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.