Festivalul Național „Rodul pământului”
Festivalul Național „Rodul pământului”
În zilele de 30 septembrie și 1 octombrie cetățenii sunt invitați la Festivalul Național „Rodul Pământului”, care se va desfășura în comuna Cumpăna. Evenimentul este dedicat pământului, gastronomiei românești, bogăției etnografice și folclorice ce pune în valoare moștenirea rurală și culturală a Dobrogei și a României.

La Cumpăna, artiștii consacrați, invitații speciali și tinerii talentați vor pune în scenă un spectacol, în cadrul celei de-a XIX-a ediție a festivalului „Rodul Pământului – Zilele Recoltei la Cumpăna”, care se va desfășura în Parcul de Agrement din comună, situat pe strada Strajei, în vecinătatea sălii de sport „Elena Frîncu”.

Printre artiștii prezenți la eveniment vor fi: Ancuța Corlățan, Ștefania Narenji, Iulia Mihai, Camelia și Traian Stoiță & Ioana Brad, Daniel Trifu, Bianca – Ștefania Luzinschi, Adriana Ivanciu, Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii”, Maria – Denisa și Marian Bordea, Iulian Tănase & Lucian Costea și Raluka & Proiectul Balkanic.

Totodată, pe scenă vor fi prezente și ansamblurile comunei Cumpăna, Ansamblul „Plaiurile Oltețului” din municipiul Slatina – Olt, Ansamblul „Baltagul” din comuna Monor, Bistrița – Năsăud, însă și alte ansambluri de seamă ale județului Constanța și multe alte surprize.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, evenimentul va fi prezentat de Dan Cojocaru.

Totodată, vor fi prezenți și producătorii agricoli, meșteșugari și gospodine din întreaga țară care își vor prezenta hărnicia, priceperea în bucătărie, la lucrul câmpului și la creșterea animalelor și a păsărilor.

În cadrul evenimentului vă veți putea bucura de parada portului popular, expoziție de animale și păsări, standuri cu legume, fructe și produse tradiționale de vânzare, standuri de promovare gastronomică și ateliere de gastronomie aplicată, spectacole de muzică populară și muzică ușoară.

Festivalul Național „Rodul Pământului”, la Cumpăna
Festivalul Național „Rodul Pământului”, la Cumpăna

Foto: Facebook Cumpana News

Citește și:

(FOTO) Ediția a XVIII-a a Festivalului Național „Rodul Pământului” a debutat, astăzi, la Cumpăna

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.