„Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”
„Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”
Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” a programat pentru duminică 24 septembrie 2023, de la ora 10.30, spectacolul „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, adaptare după S. Marsak și Lică Gherghilescu.

O pisica de Angora, văduva dar foarte bogată, trăiește în lux într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Lăudăroasă și fudulă peste măsură își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește.

Printre invități se numără: țapul și capra, cocoșul și găină, precum și vecină purcica. După petrecere, impresionați de cele văzute, invitații o invită pe pisica să le întoarcă vizită cât mai curând.

Urmează o serie de peripeții pe care însă … le veți descoperii văzând spectacolul din care cei mici vorinvata că dacă ești bun și generos necondiționat, viață te v-a răsplăti.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Muzica spectacolului este asigurată de Dumitru Lupu.

În distribuție îi vom regăsi pe actorii Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Tiberiu Roșu și Clara Ghiuvelechian.

Citește și:

„Motanul încălțat” va fi pus în scenă în acest weekend la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța

Regizorul Geo Balint alături de echipa de actori a Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța pregătește spectacolul „Povestea degețelului poznaș”

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.