Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Festivalul Electric Castle a câştigat titlul de cel mai bun festival din Europa, la categoria mijlocie. Anunţul a fost făcut noaptea trecută de organizatorii festivalului, scrie cluju.ro.

Zecile de mii de fani ai festivalului au avut propria contribuție la obținerea premiului, votul acestora aducând Electric Castle în lista scurtă a evenimentelor nominalizate pentru ediția 2019.

Din aceasta, câștigătorul a fost ales de un juriu format din oameni de specialitate care lucrează în industria de entertainment și evenimente. Având drept competitori festivaluri cu o tradiție de decenii, Electric Castle a reușit să convingă și să obțină titlul, mulțumită și unei ediții 2019 de top.

Astfel, Electric Castle a depăşit festivaluri precum Balaton Sound (Ungaria), Melt Festival (Germania), Sea Dance Festival (Muntenegru), Down The Rabbit Hole (Olanda), Let It Roll (Cehia).

Ediția a 8-a a Electric Castle este programată între 15-19 iulie 2020, organizatorii anunțând deja o extindere cu peste 30% a suprafeței festivalului, anticipând păstrarea ritmului de creștere constant în numărul participanților, așa cum se întâmplă încă de la prima ediție.

Primele nume confirmate pentru Electric Castle 2020 împlinesc un vis mai vechi al fanilor festivalului: prezența în România a trupei americane twenty øne piløts.