Expoziție fotografică - Prietenii Naturii
Expoziție fotografică - Prietenii Naturii
A doua activitate din cadrul proiectului „Prietenii Naturii” se va desfășura în data de 3 decembrie 2022, de la ora 11:00, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, dar și online pe pagina de facebook a proiectului.  Expoziția de fotografie este organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Activitatea presupune realizarea expoziţiei de fotografie cu tema „Natura, prietena mea”, fotografiile fiind realizate de copii diagnosticați cu autism

Prietenii Naturii
Prietenii Naturii

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități este marcată în fiecare an la 3 decembrie, cu scopul de a promova o mai bună înțelegere a problemelor cu care se confruntă aceste categorii sociale defavorizate. 

Proiect este organizat de Asociația Art Music for People și finanțat din fonduri nerambusabile de către Primăria Municipiului Constanța, valoarea acestuia fiind 54.900 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Proiect pentru promovarea sportului în rândul elevilor cu autism. Beneficiari au fost elevii din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din județul Constanţa

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.