În week-end, la Teatrul de Copii și Tineret “Căluțul de Mare”, s-a desfășurat prima ediție a concursului de recitare poezie și monolog “O poveste într-o poezie”, o competiție dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. 

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni, poezie și monolog, și pe trei categorii de vârstă: 6-8 ani, 8-10 ani și 10-14 ani.

Evenimentul a fost organizat de Teatrul “Căluțul de Mare”, în parteneriat cu Comunitatea Elenă Elpis din Constanța și Inspectoratul școlar Județean Constanța.

Pe lângă premiile I, II și III, s-au acordat și mențiuni, dar și șase premii de excelență acordate micuților de site-ul www.grădinițe.particulare.ro.

CONCURSUL „O POVESTE ÎNTR-O POEZIE” la TEATRUL „CĂLUȚUL DE MARE” DIN CONSTANȚA-06.04.2019

SÂMBĂTĂ, 6 APRILIE 2019, ORA 10.00 la TEATRUL „CĂLUȚUL DE MARE” DIN CONSTANȚA a fost organizat CONCURSUL „O POVESTE INTR-O POEZIE”, concurs ce a cuprins 2 secțiuni, RECITARE POEZIE ȘI RECITARE MONOLOG, pentru 3 etape de vârstă 6-8 ani, 8-10 ani și 10-14 ani.CONCURSUL „O POVESTE ÎNTR-O POEZIE” a fost organizat de TEATRUL „CĂLUȚUL DE MARE” în parteneriat cu COMUNITATEA ELENĂ ELPIS din CONSTANȚA și INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN CONSTANȚA.6 PREMII DE EXCELENȚĂ au fost acordate micuților de site-ul www. grădinițe.particulare.ro.JURIUL CONCURSULUI „O POVESTE INTR-O POEZIE” a fost format din:1. ANAID TAVITIAN, teatrolog, membru al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru;2. ANA-MARIA PANȚU, inspector școlar pentru limba română în cadrul ISJ Constanța;3. LILIANA MOLDOVEANU, redactor Radio România Constanța;4. CLAUDIA ZAHARIA, actor Teatrul „Căluțul de mare”;Vă așteptăm la teatru, dragi copii!

Publicată de Teatrul Căluțul de mare pe Luni, 8 aprilie 2019

Juriul concusului a fost format din Anaid Tavitian, teatrolog, membru al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru, Ana Maria Panțu – inspector școlar pentru limba română în cadrul ISJ Constanța, Liliana Moldoveanu – redactor Radio România Constanța și Claudia Zaharia – actor Teatrul „Căluțul de mare”.

Lista câștigătorilor arată astfel:

Citește și:

Peste 70 de copii s-au înscris la prima ediție a Concursului de recitări poezii și monoloage

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.