Managerul societății Arimex Comexim 2000 SRL, Petre Preda, firmă care se ocupă de pregătirea hranei pacienților internați în trei dintre spitalele constănțene, a transmis, la ceas de sărbătoare, un mesaj plin de înțelepciune pentru semeni.

„Model desăvârşit de curăţie şi iubire duse până la jertfă, Maica Domnului a fost printre cei puţini care au rămas sub crucea pe care a fost rastignit Iisus. Spre a ajunge la refacerea noastră, trebuie să trecem prin multe răstigniri şi avem trebuinţă de o inimă de mamă pentru noi către Dumnezeu. De fiecare dată când vă veţi ruga Maicii Domnului, să ştiţi că rugăciunea vă este ascultată. Icoana Maicii Domnului este fereastra noastră spre Cer. Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi. Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci cerem să se roage Fiului ei pentru noi. Întâlnirea cu Maica Domnului, cu icoana sa, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îţi tresară inima, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă, şi anume bucuria lacrimilor“, a declarat Petre Preda, managerul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Aşadar, cu drag invităm pe toţi cinstitorii Maicii Domnului, să ne descoperim capetele, să ne plecăm genunchii si sa rostim o rugăciune in fata Icoanei sale.

Iar tuturor celor care poartă numele Fecioarei Maria, le dorim cu drag sănătate sufletească și trupească!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.