Mesajul transmis de Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația ,,Suflete deschise” mamelor, de ziua lor

Societatea Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor internați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR și Asociația “Suflete deschise” a transmis, într-o zi de sărbătoare, un mesaj pentru mame. 

“Mama…

Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare! Cel mai profund sens al vieţii noastre pământeşti.
Este greu să explici în cuvinte acest subiect: mama. Un cuvânt ce cuprinde totul: dragoste fără limite, viaţa cu bucurii şi jertfă continuă…Cu toate că am putea spune ca viaţa ei este mai mult plină de tristeţi, dar totuşi bucuria dragostei pentru copii depaşeşte lacrima durerii. Alexandre Dumas spunea că: “Dumnezeu a creat mama pentru că nu putea fi pretutindeni”, într-un anumit fel adevărat! Din punct de vedere artistic; însă cred că Dumnezeu a dăruit mama nouă tuturor, pentru a ne arăta cât de mult ne iubeşte! Poate că este punctul de referinţă prin care ar trebui să vedem cu ochii trupeşti, cum şi cât ne iubeşte Dumnezeu.

Pentru că sunteţi fiinţa delicată, sensibilă, cea care dă viaţă, cea care înseninează viata, pentru că sunteţi cea care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cea care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cea care găsiti în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternica şi mai hotărâta, pentru că sufletul dumneavoastra ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… timpul se opreşte puţin în loc, la fiecare început de Primăvară, in ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, în ziua în care femeia este în centrul atenţiei, pentru a vă aduce un omagiu … La mulţi ani!

Rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe  Dumnezeu Tatăl Său întru veşnicie, să vă binecuvânteze, să vă aibă în pază şi să vă insotească pasii , mult timp de-acum înainte.                     

Amin.

Asociatia ,,Suflete deschise” si Arimex Comexim 2000 SRL”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.