Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna invită locuitorii comunei mâine, de la ora 17.00, la Casa de Cultură din localitate, pentru a sărbători premiera de gală a filmului artistic „Între chin și amin”, în regia lui Toma Enache. Această activitate este inclusă în programul dedicat „Zilei Internaţionale a Vârstnicilor”.

La această premieră vor participa actori, realizatori, urmând apoi o sesiune Q&A în cadrul căreia regizorul va răspunde la întrebările publicului. 

Între „Chin şi Amin” este un film clasic, care aduce în faţa spectatorilor o poveste tulburătoare de viaţă, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă – reeducarea din puşcăriile comuniste, filmul având la bază întâmplări reale. În timpul regimului comunist, în România au existat 44 de penitenciare principale şi 72 de lagăre de muncă forţată, destinate deţinuţilor politici, în care au suferit 3 milioane de oameni. Dintre aceştia, 800.000 au murit.
Filmul este un omagiu adus tuturor acestor oameni care au suferit în temniţele comuniste în perioada 1945-1989. Este o mărturie despre credinţă, onoare şi iertare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.