Organizatorii Festivalului de Teatru „Tanța și Costel” ediția a IX-a, Primăria Municipiului Medgidia și Garnizoana Medgidia, vă invită sâmbătă și duminică, 25 – 26 iunie, începând cu orele 10.00, la spectacole de teatru inedite, cu intrare liberă.

Spectacolul „Fata cu chip de floare”, prezentat de trupa de teatru din Brașov, va debuta începând cu ora 10.00, iar de la ora 11.00, spectacolul „Pinocchio”, prezentat de trupa de teatru din Roman.

De asemenea, Trupa Casei de Cultura I. N. Roman, „Joker” din Medgidia, vă invită sâmbătă,  25 iunie, orele 19.30, la Cercul Militar Medgidia, la comedia „Crede-mă te mint”, regia artistică, Laurențiu Vlad. Spectacolul va fi prezentat în cadrul Festivalului Național de Teatru „Tanța și Costel”. Acesta este o comedie muzicală care aduce în atenția publicului buna dispoziție, dar și o altă abordare regizorală adusă acestei producții artistice.

Duminică, 26 iunie, de la ora 11.00, va avea loc spectacolul pentru copii prezentat de studenții Universității Ovidius din Constanța, în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Trupa de teatru „Joker” vă invită sâmbătă să vizionați comedia „Crede-mă, te mint!”

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.