Un tânăr din Medgidia ar putea fi viitorul Big Vlogger. Constantin Maxinese este unul din cei șapte finaliști ai celei de-a doua ediții a talent show-ul pentru vloggeri. 

Next Big Vlogger, talent show-ului cu vloggeri, și-a desemnat finaliștii „sezonului” doi. Cei șapte antrenori ai concursului organizat de Coca-Cola au ales cu cine vor merge în ultima etapă.

La fel ca și anul trecut, a fost păstrată formula de șapte antrenori: Mihai Alexandru HashBRomania, Noaptea Târziu, Laura Giurcanu, Anne-Marie Chelariu, Ionuț Rusu și Ilie’s Vlogs

Vârsta minimă de înscriere la acest concurs a fost de 16 ani, iar concurenții au putut participa dacă aveau un canal de Youtube cu maximum 20.000 de abonați.

Cine este finalistul din Medgidia

Tânărul Constantin Maxinese este elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Medgidia și a fost pasionat dintotdeauna de actorie, iar din luna februarie a acestui an are și propriul canal de youtube.

“Urmând filologia nu am prea multe opțiuni în ceea ce privește viitoarea carieră. Fiind foarte atras de actorie încă de mic, am decis că aceasta ar putea fi o rampă de lansare. Am aflat de competiție de pe rețelele de socializare și m-am înscris. Îl apreciez mult pe Matei Dima și chiar mă ajută mult în tot ceea ce am întreprins până acum”, a spus tânărul Maxinese.

În finală, alături de el și de Matei Dima mai sunt alți șase finaliști, fiecare cu propriul mentor.

Însă drumul până aici nu a fost tocmai unul ușor. Mai întâi a existat o preselecție inițială, moment în care fiecare participant a trebuit să realizeze un skeck.

Dima și-a ales cinci potențiali finaliști iar mai apoi, în urma preselecției, au rămas doar doi care au mers cu Bro Mania într-un boot camp. Aici cei doi tineri au avut de realizat fiecare câte două proiecte. “Spre surprinderea mea ambele proiecte au fost apreciate ca fiind cele mai bune. Astfel am fost desemnat finalistul lui Matei Dima”, a mai spus Constantin Maxinese.

Întrebat care a fost rațiunea principală pentru care a decis să se înscrie la un astfel de concurs, Costi, cum îi spun prietenii, ne-a spus că “a vrut să știe dacă este făcut pentru o astfel de activitate, și dacă și alții consideră că are talent și merită să și-l dezvolte”.

Procesul de votare a unuia din cei șapte finaliști s-a demarat luni și se va încheia duminică.

Și voi puteți să-l votați pe tânărul din Medgidia până pe 4 noiembrie.

Aici îi puteți aprecia talentul și îl puteți gira cu un vot.

Votul va conta în proporție de 33% în decizia finală urmând ca 33% să fie decizia juriului și 33% cea a echipei sponsorului Coca Cola.

Câștigătorul va primi aparatură performantă și cursuri în afara țării pentru a-și dezvolta talentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.