RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ
RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ
Cu ocazia evenimentului „Zilele Constanței 2023” organizat de Primăria Constanța, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” prezintă vineri, 19 mai 2023, de la orele 18.00, pe scena din Piața Ovidiu, spectacolul „Rățușca cea urâtă”.

Este un spectacol dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, adaptare după H.Ch. Andersen. Regia artistică, scenariul și scenografia sunt realizate de Valentin Dobrescu. Muzica spectacolului a fost compusă de Radu Alin Macovei Moraru.

Durata spectacolului: 45 min.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prezentarea spectacolului

Într-un decor domestic, plin de candoare, o ogradă cu rățuște, găini, gâște, gâscani, curcani, micuții vor descoperi una din cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen și îl vor însoți pe micul boboc de lebădă, clocit de o rață în drumul său către adevărata sa identitate. Micul bobocel este complet atipic față de ceilalți boboci de rață, toți râd de el și „rățușca diferită” este alungată.

„- Of!! De ce oi fi eu așa urât?

De ce nu sunt și eu așa ca ceilalți? Mac!! Și ce voce am!! Mac! E groasă.

Ceilalți pui piuie așa frumos…. iar eu…. mac! Cum să nu-i sperii pe toți cu așa glas?…Mac!Mac!!”

Alături de aceste personaje, copiii le vor întâlni pe Rața-mamă, pe Țața, vor dansa în ritmul unei muzici vesele și antrenante, îl  vor descoperi pe motanul „cosmopolit” Timotei, pe dulăii fioroși, vor învăța generozitatea de la pescarul cel milos pentru ca, în final, să învețe, alături de micuțul boboc de lebădă, o pildă extrem de folositoare: uneori aparențele pot înșela.

ACCESUL ESTE GRATUIT!

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.