deschidere SMART ENERGY
deschidere SMART ENERGY
Cea de-a doua ediție a SMART ENERGY Expo 2023, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa împreună cu Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa, Asociaţia pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene și Consiliul Judeţean Constanţa, are loc în perioada 25 mai – 28 mai, la Pavilionul Expoziţional Constanţa.

La eveniment, care a devenit deja o platformă internațională de promovare a business-urilor românești din domeniul energiei inteligente, participă un număr impresionant de expozanți, precum și reprezentanți ai administrației locale și centrale.

Produse și soluţiile din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, staţii de încărcare pentru mașini electrice, soluţii pentru iluminat și alimentare cu energie electrică, independente de reţeaua convenţională, care să eficientizeze consumul, toate acestea vor fi prezentate în cadrul SMART ENERGY Expo 2023.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, evenimentul găzduiește dezbateri pe teme precum sursele nerambursabile de finanţare pentru eficienţa energetică, digitalizarea și mobilitatea urbană durabilă, tranziţia energetică în domeniul public, eficienţa energetică și eficientizarea costurilor companiilor, securitatea energetică.

După succesul de anul trecut al SMART ENERGY Expo, suntem foarte bucuroși să vedem că, la ediția aceasta, interesul din zona de business a crescut și mai mult. Pe lângă participarea în număr mare a expozanților, ceea ce ne atrage atenția la ediția din acest an sunt soluțiile inovatoare propuse de ei pentru folosirea energiei regenerabile și buna implementare a acestor soluții atât în rândul consumatorilor casnici și privați, cât și în rândul instituțiilor publice.

În acest sens, în cadrul SMART ENERGY Expo 2023 am organizat dezbateri și ateliere de lucru, care aduc la aceeași masă reprezentanți ai zonei de business și ai administrației publice, din sectorul energetic, cât și ai ONG-urilor de profil și ai mediului academic. Ceea ce ne dorim prin aceste workshop-uri este să identificăm, împreună cu experții care vor participa, cele mai bune soluţii pentru atingerea obiectivelor de decarbonare stabilite atât la nivelul Uniunii Europene, cât și prin Strategia Națională de Dezvoltare Durabilă a României 2030”, a precizat Ana-Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.