Dizolvare societate
Dizolvare societate
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent decizia societății Notorius Finance SRL, deținută de Cristian Chifoi, un antreprenor de succes ce a pus bazele Take Five Coffee și a deschis franciza Bubble Waffles alături de Matei Cristian.

Potrivit deciziei, s-a decis dizolvarea și licidarea simultană a societății Notorius Finance SRL, fără nume de lichidator, iar repartizarea și lichidarea patrimonului societății vor fi asigurate prin stingerea pasivului, activele rămase urmând a fi atribuite asociatului unic.

Societatea deține bunuri în patrimoniu un autoturism M1, marca Mercedes – Benz, tipul 169, Varianta X23FK2, versiunea DVAAA500, ce urmează a fi atribuit asociatului unic.

Notorius Finance SRL Monitorul Oficial
Notorius Finance SRL Monitorul Oficial

Potrivit www.mediafax.ro, în toamna anului 2021 Cristian Chifoi deținea șapte cafenele Take Five Coffee și două locații Bubble Waffles.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În anul 2016, acesta a început cu o singură locație, însă, în perioada menționată anterior, afacerea sa număra nouă locații, atât în Constanța, cât și în afara orașului.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 23 noiembrie 2022, Notorius Finance SRL se clasează pe Locul al doilea în Top Afaceri România, localitatea Techirghiol, domeniul 73: Publicitate și activități de studiere a pieței.

Cristian Chifoi este atât administrator, cât și asociat unic al societății.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021 societatea a raportat o cifră de afaceri de 288.372 lei și zero angajați.

Notorius Finance SRL cifră de afaceri
Notorius Finance SRL cifră de afaceri
Ce firme mai deține Cristian Chifoi:

O altă firmă deținută de Cristian Chifoi este Notorious Marketing SRL, societate care se clasează pe locul I în Top Afaceri România, localitatea Techirghiol, domeniul 73: publicitate și activități de studiere a pieței.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 23 noiembrie 2022, în anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 638.225 lei și zero angajați. Și în cazul acestei firme, Cristian Chifoi este administrator și asociat unic.

Notorious Marketing SRL cifră de afaceri
Notorious Marketing SRL cifră de afaceri

Bubble Waffles Franchise SRL, o altă firmă deținută de Cristian Chifoi are ca obiect principal de activitate „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun” și a fost fondată în data de 26 ianuarie 2022.

Asociații societății sunt Matei Cristian, Cristian Chifoi, care dețin câte 48% și Andrei Ionuț care deține 5%.

Societatea este administrată de Cristian Chifoi și Matei Cristian.

O altă firmă deținută de cei doi acționari mai sus aminți este Take 5 Concept SRL se clasează pe locul I în Top Afaceri România, localitatea Techirghiol, domeniul 56: Restaurante și alte activități de servicii de alimentație.

Și această societate este administrată de Matei Cristian și de Cristian Chifoi care sunt și asociații, fiecare deținând câte 50%.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 23 noiembrie 2022, în anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.947.905 lei și 13 angajați.

Take 5 Concept SRL cifră de afaceri
Take 5 Concept SRL cifră de afaceri

Și în Body Help SRL este implicat Cristian Chifoi.

Firma se clasează pe locul al doilea în Top Profit România, localitatea Schitu, domeniul 47: Comerț cu amănuntul, cu excepția autovehiculelor și motocicletelor.

Societatea este administrată de Chifoi Teodora, Chifoi Adrian și Chifoi Cristian Adrian ce sunt și asociații societății. Cristian Chifoi deține 50%, iar celelalte două persoane menționate câte 25%.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 23 noiembrie 2022, în anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 231.775 de lei și zero angajați.

Body Help SRL cifră de afaceri
Body Help SRL cifră de afaceri

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Economia Constanței încotro?! Câte firme au pus lacătul pe ușă și câte și-au suspendat activitatea de la începutul acestui an

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.