Executare silită - Tulcea
Executare silită - Tulcea
Un imobil ce constă într-un apartament format din două camere și dependințe, situat în Tulcea, pe Aleea Socului este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 471/2022.

Apartamentul are o suprafață utilă de 49,5 metri pătrați din acte, iar din măsurători 53,39 de metri pătrați.

Prețul de pornire al licitației este de 291.438 de lei, echivalentul sumei de 59.210 de euro, reprezentând prețul de evaluare stabilit conform raportului de evaluare întocmit de Prestim – Impex SRL – Expert Tehnic Judiciar – Evaluator autorizat, membru titular ANEVAR Despina Camelia Iuliana în data de 11 mai 2023.

Cererea de executare silită a fost înaintată de creditorul Banca Comercială Română SA împotriva debitorului L.S.. Potrivit documentului care poate fi consultat mai jos, persoana executată silit este decedată, fiind desemnat un curator special.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 30 iunie 2023, de la ora 13:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Sarkis Ionica, situat în Constanța, pe strada Jupiter nr. 19.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: www.executărilicitatii.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Județul Tulcea: Un teren intravilan arabil, de aproape 3.000 de metri pătrați este scos la licitație în urma unei executări silite

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.