Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Aplicaţia de ride-sharing Yango a primit de la Ministerul Transporturilor avizul tehnic de funcţionare ca platformă digitală de intermediere a transportului alternativ, cu valabilitate de doi ani de zile, a anunţat Yango România.

Astfel, aplicaţia se conformează în totalitate prevederilor Ordonanţei de Urgenţa a Guvernului nr. 49/2019, care reglementează activităţile de ride-sharing în România, susţine compania în comunicat. Managerul regional al Yango pentru România, Andrei Voicu, susţine că Yango sprijină eforturile şoferilor parteneri de a obţine autorizaţia pentru transport alternativ până la data de 1 februarie.

Pentru a încuraja şi susţine procesul de autorizare, compania a anunţat că va oferi o serie de bonusuri şoferilor partenerilor săi care vor fi obţine autorizaţia până la 1 februarie. Compania Yango a intrat pe piaţa din România în iunie 2019 şi, în prezent, pune la dispoziţia utilizatorilor săi patru categorii de servicii: Econom – care oferă călătorii la preţuri începând de la 5 lei, Confort – călătorii selecte ce pornesc de la 15 lei, Premium – curse cu maşini de lux ce pornesc de la un tarif de 20 lei şi Taxi – comenzi operate de companii de taxi partenere.