Neptun Olimp SA
Neptun Olimp SA
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Neptun – Olimp SA care s-a întrunit în ședință pe 27 octombrie 200, a decis, ca urmare a expirării mandatelor membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație, numirea a cinci noi membri. Numirea acestora s-a făcut pentru patru luni, termen care decurge de la data de 30.10.2022 până la data de 28.02.2023.

Din CA-ul societății de stat Neptun Olimp SA, ales pe 22 august 2022, făceau parte Adriana Arghirescu, Victorița Demușcă, Lucian Dubălaru, Mihai Cezar Damian și Dănuț Culețu.  Mandatele acestora expirau pe 29 octombrie 2022, astfel că AGOA societății Neptun Olimp SA întrunită ieri în ședință a făcut noi numiri.

Așadar, noii administratori provizorii ai SC Neptun – Olimp SA sunt: Tănase Ionel Șerban, Damian Ionel, Nicola Răzvan Cătălin, Dănuț Culețu și Damian Mihai Cezar

Totodată, în cadrul Adunării generale a acționarilor a fost aprobată, cu unanimitate de voruti, îndemnizația membrilor provizorii neexecutivi ai Consiliului de Administrație al Neptun Olimp SA în cuantum de 3.139 lei, brut, lunar.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Directorul general al SC Neptun Olimp SA este Costin Valeriu Avătavului, iar președinte Adriana Arghirescu, ambii membrii PNL și consilieri locali în cadrul CLM Constanța.

Dănuț Culețu și Mihai Cezar Damian își continuă mandatele

Revenirea fostului prefect și parlamentar de Constanța, Dănuț Culețu în prim plan s-a făcut în luna august 2022, atunci când acesta a fost numit administrator al societății de stat Neptun Olimp SA.

Prin hotărârea luată ieri, 27 octombrie 2022, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Societății Neptun – Olimp SA, Dănuț Culețu și Mihai Cezar Damian sunt singurii care își continuă mandatele.

Potrivit listăfirme.ro, consultat în data de 27 octombrie 2022, societatea Neptun – Olimp SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în Neptun, în județul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.

Potrivit sursei citate, acționarii societății sunt Ministerul Antreprenoriatului și Turismului  (52,21%) și Transilvania Investments Alliance SA (41,18%).

Societatea Neptun – Olimp SA a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 685 650 lei și 19 angajați.

Neptun Olimp SA
Neptun Olimp SA

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consilierul local PNL Costin Avătavului, numit director general al Neptun Olimp SA

După numirea lui Dănuț Culețu vicepreședinte al CA-ului, Neptun Olimp SA caută director general

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.