Executare silită - casă Eforie Sud
Executare silită - casă Eforie Sud
Un imobil situat în Eforie Sud, pe strada Ion Vodă cel Cumplit, format din teren intravilan și o construcție C1 este scos la licitație în cadrul dosarului de executare 877/2014.

Terenul intravilan are o suprafață de 131 de metri pătrați, din acte, iar din măsurători a rezultat o suprafață de 150,42 de metri pătrați. Construcția – C1 este o casă formată din trei camere și dependințe. Numărul cadastral al imobilului este 474/1 și este intabulat în Cartea Funciară a localității Eforie Sud nr. 101684.

Executarea silită a fost solicitată de EUROBANK SA împotriva debitorilor C. L., C. E. și J. F. din Constanța, dar și a debitorului J.Z. care a decedat în data de 6 iunie 2017.

Prețul la care a fost evaluat imobilul este de 48.800 de euro, din care valoarea terenului fiind de 10.087 de euro, în lei prețul imobilului fiind de 217.253,08 lei, conform încheierii din data de 12 iunie 2015 de către Executorul Judecătoresc Bogăție Silvia Laura.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prețul de pornire al licitației este de 162.939,81 lei, preț redus cu 25% față de prețul de pornire al primei licitații.

Imobilul este grevat de următoarele sarcini:
  • Ipoteca de rang I în favoarea creditorului Eurobank SA;
  • Notarea urmăririi silite imobiliare pentru dosarul execuțional nr. 877/2014, înregistrat pe rolul Biroului Executorului Judecătoresc Bogăție Silvia Laura.

Licitația se va desfășura în data de 29 martie 2023, de la ora 13:00 la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Bogăție Silvia Laura, situat în Constanța, pe strada Sarmisegetusa nr. 42, la demisol, în apartamentul 1.

În cele ce urmează puteți consulta integral publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: www.executarilicitatii.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

EXECUTARE SILITĂ: O casă din zona Delfinariu este scoasă la licitație! Vezi prețul de pornire

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

  1. Sa se dea odată acele legi care sa îi responsabilizeze și pe acești executori care sunt legați obilical cu mafia imobiliară se folosesc de experți și scot la vînzare imobile subevaluate și omul după ce plătește o perioada creditul și odată ce nu îl mai plătește din n motive trăite în aceste vremuri este lăsat și fără casă și va fi urmărit de executor toată viața pentru diferența .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.