Mihai Aniței
Mihai Aniței
Combinatul de Îngrășăminte Chimice (CICh) Năvodari, producător român de fertilizanţi şi biostimulatori profesionali, l-a numit în funcția de director general pe Mihai Aniței, fost country manager al grupului agricol elvețian Ameropa.

Principalul său obiectiv va fi dezvoltarea producției de fertilizanți a combinatului din Năvodari, pentru a reduce dependența fermierilor români de importuri de îngrășăminte, scrie profit.ro.

Cu 30 de ani de activitate în sectorul agricol, Mihai Aniței a lucrat 10 ani în cadrul grupului elvețian Ameropa, unul dintre cei mai mari distribuitori din țară de îngrășăminte pentru agricultură, semințe și pesticide.

Începând cu anul 2012, el a preluat funcția de CEO al Combinatului de Îngrășăminte Azomureș, parte a grupului Ameropa, iar în ultimii trei ani a ocupat poziția de country manager al grupului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, între anii 2016 – 2022 a fost membru în boardul Nuclearelectrica.

Combinatul de îngrășăminte chimice Năvodari are o capacitate de producție de 1.500 de tone de îngrășăminte zilnic și dispune de capacități de stocare acoperite și în aer liber de 200.000 de tone. Combinatul are o rețea de cale ferată proprie conectată la rețeaua feroviară națională, precum și acces la porturile Năvodari, Ovidiu și Constanța.

Combinatul de îngrășăminte chimice Năvodari este în prezent singurul producător român de îngrășăminte pe bază de tehnologii din România.

Sursa: profit.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.