Apartament din zona Mamaia Nord, scos la licitație
Apartament din zona Mamaia Nord, scos la licitație
Un imobil situat în Năvodari, zona Mamaia Nord, și anume un apartament în suprafață construită de 136,91 de metri pătrați și suprafață utilă de 109,76 de metri pătrați este scos la licitație în cadrul dosarului de executare silită nr. 365/2023.

Apartamentul este format din patru camere cu suprafețe de 32,19 metri pătrați, 10,90 metri pătrați, 18,87 metri pătrați, respectiv 18,13 metri pătrați, baie în suprafață de 4,81 de metri pătrați, grup sanitar în suprafață de 3,77 de metri pătrați, hol în suprafață de 21,09 metri pătrați, balcon în suprafață de 19,20 de metri pătrați, dar și un al doilea balcon în suprafață de 7,95 de metri pătrați.

De asemenea, imobilul constă și în cota-parte aferentă din părțile și dependințele comune, care, prin natura și destinația lor se află în proprietatea comună, perpetură și forțată a tuturor coproprietarilor, precum și cota-parte indiviză, în suprafață de 22,38 de metri pătrați din terenul pe care este edificat imobilul-bloc.

Anul construirii este 2004, iar blocul în care se află apartamentul are un regim de înălțime P+7E. Potrivit raportului de evaluare, anexat publicației de vânzare finisajele au fost estimate de evaluator ca fiind superioare, iar apartamentul dispune de energie electrică, gaz, canalizare, dar și centrală termică proprie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, potrivit sarcinilor de care este grevat imobilul, urmărirea silită a imobilului, în dosarul de executare silită nr. 365/2023 al BEJ Dobra Ofelia Camelia, a început pentru suma de 110.829,61 de lei.

Bunul imobil este proprietatea societății Distrirom SRL, cu sediul în orașul Măgurele, din județul Ilfov, iar executarea silită a fost formulată de creditorul Elnet Security SRL, cu sediul în București.

Prețul de pornire al licitației este de 827.400 de lei.

Licitația va avea loc în data de 31 mai 2023, de la ora 10:00, la sediul Societății Profesionale de Executori Judecătorești Dobra & Căliman, situat în București, pe bulevardul Libertății nr. 20 – 22, bl. 102, parter și mezanin, sector 5.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 2 mai 2023, societatea Distrirom SRL, proprietara imobilului care este scos la licitație, a fost înființată în data de 25 februarie 2003 și domeniul de activitate preponderent este legat de „activitățile de consultanță pentru afaceri și management.

Alesandru Dan Victor este administrator, beneficiar, dar și asociat majoritar al firmei, deținând 90% din acțiuni. Alesandru Maria Diana este administrator alături de cel menționat anterior, dar și asociat minoritar al societății, deținând 10% din acțiuni.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Distrirom SRL a avut o cifră de afaceri de 24.111 lei și un singur angajat.

Cifră de afaceri Distrirom SRL
Cifră de afaceri Distrirom SRL

De asemenea, executarea silită a fost înaintată de societatea Elnet Security SRL, societate care se clasează pe Locul I în Top Afaceri România, Sectorul 5, domeniul 80: Activități de investigații și protecție.

Iordache Toma Mihai Ionuț este administrator, asociat unic, dar și beneficiar al firmei.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 2 mai 2023, Elnet Security SRL a avut, în anul 2021, o cifră de afaceri de 47.220.431 de lei și 1.257 de angajați.

Cifră de afaceri Elnet Security SRL
Cifră de afaceri Elnet Security SRL

Foto: Captură document

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

O vilă din Mamaia Nord și terenul aferent este scoasă la licitație. Care este prețul de pornire

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.