Euro
Euro
Un imobil situat în Murfatlar (fost Basarabi), pe Aleea Liliacului, respectiv un apartament format din trei camere și dependințe este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 74/2012.

Imobilul are o suprafață utilă de 51,67 de metri pătrați, din acte, și 50,19 metri pătrați, din măsurători. Apartamentul dispune și de un balcon, în suprafață de 2,98 de metri pătrați. Totodată, imobilul prevede și terenul, în folosință, în suprafață indiviză de 17 metri pătrați.

Debitorii sunt D. V. și D. V., ambii din Constanța care datorează creditorului Eos Credit Funding BL Designated Activity Company, în calitate de cesionar al creditorului Suport Colect SRL suma de 41.193,58 de euro, reprezentând debit actualizat, la care s-au adăugat 7.822,15 lei ce reprezintă cheltuielile de executare.

Valoarea totală a imobilului este 99.550 de euro, stabilită conform raportului de evaluare elaborat de Expert tehnic judiciar ing. Cristina Maftei, în data de 17 septembrie 2012.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Însă, licitația va începe de la prețul de 75% din cel de evaluare, respectiv de la suma de 74.662,50 de lei.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un imobil din Techirghiol este scos la licitație, în urma unei executări silite: Debitorii au datorii de zeci de mii de lei

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.