Vilă - executare silită
Vilă - executare silită
Un imobil format din teren și construcție, situat în Constanța, pe strada Aviator Ion Muntenescu este scos la licitație, în cadrul dosarului de executare nr. 355/2012.

Terenul are o suprafață de 150 de metri pătrați din acte și 150,57 de metri pătrați din măsurători. Totodată, construcția este formată din patru camere și dependințe, iar conform raportului de evaluare întocmit în data de 6 iunie 2020 aria construită este estimată la 110 metri pătrați, aria desfășurată este estimată la 330 de metri pătrați, iar aria utilă estimată este de 235,71 de metri pătrați.

Bunul imobil aparține debitorilor I. B. și I. C., ambii din Constanța, iar cererea de executare silită a fost înaintată de creditoarea CEC BANK SA.

Cei doi debitori sunt executați silit deoarece nu au achitat creditorului debitul în termenul fixat în somația transmisă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prețul de evaluare al imobilului este de 672.579 de lei, însă licitația va porni de la suma de 504.434,25 de lei, reprezentând 75% din prețul de evaluare.

Licitația se va desfășura în data de 30 mai 2023, de la ora 13:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Beciu Stelian situat în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 224.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: www.executarilicitatii.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

Citește și:

EXECUTARE SILITĂ: O garsonieră situată în Constanța este scoasă la licitație la preț redus

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.