Apartament Năvodari
Apartament Năvodari
Un apartament format din două camere și dependințe, în suprafață utilă de 50,99 metri pătrați și cota indiviză din părțile și dependințele comune, care prin natura și destinația lor se află în coproprietate forțată și perpetuă sunt scoase la licitație în cadrul unui dosar de executare silită.

Este vorba despre dosarul de executare 282/2022.

Alături de cele menționate anterior este scoasă la licitație și cota indiviză de teren aferentă apartamentului, aflată în folosință.

Imobilul este situat în Năvodari, pe strada Nuferilor nr. 8, bl. 35 EST, sc. C, et. 2, ap. 50 și are numărul Cadastral 97/50, fiind intabulat în Cartea Funciară a localității Năvodari nr. 101992-C1-U11.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prețul la care a fost evaluat imobilul este de 291.150 de lei, conform raportului de evaluare întocmit în data de 6 septembrie 2022, de către Eval Transilvania Consulting SRL, prin evaluatorul Patrichi Marius Nicolae.

Prețul de pornire al licitației este de 218.362,50 de lei, preț scăzut cu 25% față de prețul la care a fost evaluat imobilul.

Imobilul este grevat de următoarele sarcini și privilegii:
Sarcini și privilegii
Sarcini și privilegii

Licitația se va desfășura în data de 7 februarie 2023, de la ora 13:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Bogăție Silvia Laura, din Constanța, pe strada Sarmisegetusa, nr. 42, la demisol, apartament 1.

În cele ce urmează puteți consulta integral publicația de vânzare imobiliară:
Executare silită
Executare silită
Executare silită
Executare silită

Foto: www.executarilicitatii.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un apartament din Năvodari este scos la licitație

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.