Podul de la Fetești
Podul de la Fetești
Plata taxei de pod de la Fetești va fi suspendată pe durata lucrărilor la podul de pe Autostrada Soarelui, respectiv în perioada 1 iunie – 31 august, scrie Antena 3 CNN.

Astfel, Consiliul de Adminsitrare al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a aprobat suspendarea taxei de pod, în data de 17 mai, iar Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a publicat Proiectul de Ordin.

„Suspendarea aplicării tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă se va aplica pentru toate categoriile de vehicule, în perioada 01 iunie 2023 și până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august 2023.

Impactul financiar estimat ca urmare a aplicării acestei măsuri, raportat la veniturile încasate în aceeași perioadă a anului 2022, se ridică la valoarea de 51.737.435 lei (din care: iunie – 13.251.283 lei, iulie – 18.734.151 lei și august 19.752.001 lei)”, arată Ordinul Ministrului Transporturilor și Infrastructurii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sursa: www.antena3.ro

Foto: Facebook Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Citește și:

VIDEO: Cozi de mașini pe câțiva kilometri, între Podul peste Brațul Borcea și stația de taxare de la Fetești

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.